blog

Karavaan der Zotten

Samen met een paar anderen heb ik een krantje gemaakt, op een oude Risograph stencilmachine, met inspirerende verhalen over wat het kan betekenen om Christus te volgen in tijden van storm.

30 x bekeken

-->

We hebben de krant in 1 dag vormgegeven, zo analoog mogelijk, en 2000 keer gedrukt. Voor de verspreiding gebruiken we de fiets en de ouderwetse tamtam, maar als je een mailtje naar de redactie stuurt, kunnen ze misschien wel een stapeltje naar je toesturen.

Het begon een beetje als experiment, maar we merken dat het uit de hand loopt omdat het veel mensen lijkt te inspireren die zich nogal alleen voelen als zot. Blijkbaar raken we een snaar. Als het lukt gaan we er nog wel meer maken. Houd onze website in de gaten voor nieuws!

Zie www.karavaanderzotten.nl
Gerelateerde artikelen

Reageren?(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.
Terug naar www.frankmulder.info